Een allrounder in timmerwerk

Ons klusbedrijf neemt verschillende timmerklussen in Rotterdam aan. We hebben allround gespecialiseerde timmermannen die uw projecten goed en netjes realiseren. De timmerman is inzetbaar voor verschillende werkzaamheden. We voeren kleine timmerklussen in onderhoud uit, maar nemen ook opdrachten aan die omvangrijker zijn. Denk aan renovatie van woningen en kantoorpanden. Onze timmerman heeft de hamer in de aanslag om uw klusprojecten tot een doorslaand succes te maken!

Bij kleine timmerklussen kunt u denken aan het monteren van meubels. Omvangrijke klussen zitten eveneens in ons assortiment. Als u een kamer op zolder wilt creëren met veel lichtinval, installeren wij bijvoorbeeld de dakramen of dakkapellen. Speciale expertise hebben we in daken en dakbedekking. Bovendien kunnen we woon- en kantoorruimten opdelen in meerdere kamers; we plaatsen dan een houten frame waar gipsplaatsen in geplaatst worden. Kortom: uw timmerwerk krijgt met ons vorm.

Uw betaalbare timmerman in Rotterdam

Voor ons timmerwerk geldt ook: we werken volgens een totaalaanpak. Dit wil zeggen dat wij alle vereiste expertise en ervaring voor timmerwerk onder één dak hebben. Ook voor de grotere activiteiten in timmertaken stijgen onze kosten niet onnodig. Juist omdat we met onze diensten en producten een volledig pakket kunnen bieden, blijven de prijzen voor u laag.

Waarom zou u zelf aan de slag gaan als onze ervaren en vakkundige timmerman u zeer gemakkelijk en goedkoop een handje helpen kan? We hebben zowel de technische en uitvoerende kennis als de beste materialen en professionele instrumenten in huis.  Neem vandaag nog contact op voor informatie en offerteaanvragen. Onze timmerman denkt graag actief met u mee en inventariseert vrijblijvend uw timmerklus in de regio Rotterdam.