Renovatie op maat

Ons klusbedrijf in de regio Rotterdam staat voor totaalonderhoud: dit betekent dat wij allerhande renovatie- en onderhoudsklussen aannemen. Wij renoveren en onderhouden gebouwen, van woonhuizen tot kantoorpanden. Voor elke renovatie, groot en klein, hebben wij een passende oplossing tegen een zeer redelijke prijs. Renovatie en onderhoud vergen organisatie; iedere klus is immers weer anders. Onze professionals spelen hierop in door naar uw voorkeuren te luisteren. Door onze servicegerichte instelling te combineren met de opgebouwde kennis en ervaring, zijn we in de ideale positie om u maatwerk te leveren. En dat alles tegen een zeer laag tarief.

Totaalaanpak in renovatie

Is uw dak toe aan vervanging van de bedekking? Heeft u te kampen met daklekkages en wilt u snel en tegen een scherp tarief een oplossing? Wij werken met bitumineuze dakbedekking, maar ook met pannen daken. Door onze service en jarenlange ervaring in dakbedekking handelen we uw renovatie snel en naar tevredenheid af.

Maar u kunt uiteraard ook bij ons terecht voor andere klussen in renovatie. Wij helpen u van A tot Z. We schrijven beheerplannen, verzorgen het projectontwerp en eventuele bouwvergunningen en voeren natuurlijk uw renovatie- en onderhoudswerkzaamheden uit. U kunt kiezen voor een totale renovatie, maar ook de aanpak van onderdelen van onderhoudswerkzaamheden behoren tot de mogelijkheden. Als uw keuken aan vernieuwing toe is zijn wij u van dienst om bijvoorbeeld een nieuw keukenblad te installeren, het stucwerk te doen en inbouwapparatuur te plaatsen. Zo voelt uw keuken weer als nieuw. Een badkamer laten we weer stralen door de installatie van nieuw sanitair of door het plaatsen van dakramen en –kapellen.

Voor uw zorgeloze renovatie in de regio Rotterdam rekent u op ons! Neem vrijblijvend contact op voor vragen en offertes.