Groot in klussen

Wij zijn een totaalbedrijf op klusterrein in Rotterdam en omgeving. Dit betekent voor u dat er geen klusjesman van een ander bedrijf aan te pas hoeft te komen om uw klussenlijst af te werken. Onze vakmannen in klussen lossen alle taken voor u op, groot en klein. Zo voeren we kleinschalig onderhoud uit; we maken uw keukenkastjes vast, zorgen dat de deurtjes in uw wandkast in de woonkamer niet meer klemmen en we bekommeren ons om uw behang- en wandwerk. Onze klusjesman wikkelt uw klussen in een handomdraai af en zorgt ervoor dat uw woning of kantoor er weer helemaal netjes uitziet.

Maar ook buitenshuis weet onze klusjesman zijn weg wel te vinden. We reinigen uw dakgoot en vervangen uw dakbedekking (dakpannen en bitumineuze dakbedekking). Met onze klusactiviteiten in de tuin ziet uw woning of bedrijfspand er ook aan de buitenkant weer mooi en verzorgd uit. We verwijderen de groene aanslag op uw buitenplaats of terras en we snoeien uw heggen en struiken bij. Op deze manier is ook de buitenkant van uw pand weer een mooi visitekaartje.

Voor elke klus een scherpe prijs en uitstekende kwaliteit

Voor het oplossen van uw grote en kleine kluswerkzaamheden in Rotterdam en omgeving kunt u bij ons terecht tegen scherpe prijzen. Dat is wel zo vriendelijk voor uw portemonnee. U weet vanaf het begin hoeveel uw klussen u gaan kosten. We berekenen bovendien de gemaakte kosten voor gereedschappen en materialen die we voor uw projecten gebruiken. Onze klusjesman denkt graag met u mee over de meest geschikte mogelijkheden om uw taken tot een zo mooi en efficiënt mogelijk resultaat te laten komen. Voor al uw klussen in Rotterdam neemt u dus snel contact op. De klusjesman helpt u graag en professioneel.