Een klusbedrijf voor al uw taken

Wij zijn een klusbedrijf dat allround ingezet wordt voor al uw werkzaamheden in en rondom het huis. In vele huishoudens blijven vaak klussen liggen. De kennis of de zin ontbreekt dan om de taken uit te voeren. Ook bij bedrijven is soms achterstallig onderhoud aanwezig. Gelukkig is Best Totaalonderhoud er voor u. Uw taken lossen wij snel en vakkundig op. Waarom nog langer wachten?

Als klusbedrijf in Dordrecht hebben wij naam gemaakt als specialist op het gebied van daken; we voeren dakisolaties en –reparaties uit en plaatsen dakbedekking. Bovendien nemen we allerhande klussen aan en voeren we ook complete projecten uit. Heeft u loodgieterswerk, installatieactiviteiten, renovatieklussen, kleinere infra, verhardingen, tuinonderhoud, karweien in klein onderhoud en algemene karweien? Ons klusbedrijf regelt in een handomdraai uw klus of zelfs een complete verbouwing: van projectbeheer, naar uitvoering, tot oplevering. De klusjesmannen beheersen vele disciplines en maken ons klusbedrijf tot een allround inzetbare partner voor uw werkzaamheden.

Voor de volledige aanpak van al uw klussen in Dordrecht: Best Totaalonderhoud.

Wij leveren maatwerk

Klanten zijn ons grootste goed: het geeft ons een voldaan gevoel als u tevreden bent over onze diensten. Ons klusbedrijf onderscheidt zich van andere klusbedrijven: wij vinden een goede communicatie met de klant erg belangrijk. Voordat we een klus beginnen, overleggen we uitgebreid over uw wensen en het te besteden budget. Vervolgens maken we een nauwkeurige tijdsplanning en stellen we een volledig kostenoverzicht op. U komt dus niet voor onaangename verrassingen te staan. Onze vakmannen voeren uw projecten tot in de puntjes uit. We leveren maatwerk. Want iedere klant én klus is uniek.

Meer informatie of een offerte aanvragen voor uw klussen in de regio Dordrecht? Bel ons of vul het contactformulier in.