Toe aan een nieuwe badkamer?

Het is een belangrijke plek in menig huishouden. U kunt er even op adem komen, alle beslommeringen van de dag letterlijk van u afspoelen. De badkamer, een plaats die ruimte en rust moet uitstralen. Maar juist in veel huishoudens is de badkamer een klusonderdeel dat men bewaart voor het laatst of waar men zelfs helemaal niet aan toekomt. Wellicht wordt er gedacht dat een nieuwe badkamer een te grote klus is of weet u niet hoe u dit project het best kunt aanpakken, wie u moet inschakelen en hoeveel tijd dit zal innemen. En dan de prijs niet te vergeten: u heeft wellicht een beperkt budget om te besteden en u bent bang om het kostenplaatje te overschrijden. Zoveel zorgen, en dat is zonde. Want met een vakkundig team aan werkmannen en de beste materialen maken wij van elke badkamer een aangenaam vertrek.

Uw badkamer, ons project

Ons totaalbedrijf in Rotterdam beschikt over ervaren vakmannen die gespecialiseerd zijn in uiteenlopende klussen. Voor het aanleggen van uw badkamer kunt u een beroep doen op onze deskundige installateurs en loodgieters. Naast het feit dat we uitblinken op uitvoerend gebied hebben we ook de kennis van projectbeheer. Voordat we aan uw nieuwe badkamer beginnen, stellen wij een planning op waarin een tijdsschema en begroting zijn opgenomen.

Natuurlijk luisteren we bij de projectplanning naar uw wensen en voorkeuren en verwerken wij deze in het plan. Wij leveren maatwerk, of u nu een basisbadkamer wilt of een luxe spa. Op deze wijze weet u al vanaf het begin waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten. De ingeplande tijd en berekende kosten staan keurig op papier. Onze loodgieters en installateurs leggen vervolgens uw complete badkamer aan. Uw badkamervloer maken we egaal en we verfraaien uw wanden met mooie passende badkamertegels. Voor het installeren van sanitair rekent u eveneens op ons; we plaatsen bijvoorbeeld uw bad en maken een sfeervolle douche. Tevens verzorgen we radiatoren, leidingwerk en ventilatiesystemen.

Gun uzelf ook die mooie badkamer waar u altijd al van droomde! Ons totaalbedrijf in Rotterdam en omgeving maakt graag uw badkamer tot een paleisje!